Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 19 de gener del 2023

'Scream 6'.

Ahir va sortir el teaser tràiler de Scream 6 i algunes fotografies del film, avui doncs tenim el tràiler complet de la pròxima seqüela de terror-slasher abans de la seva estrena el pròxim 10 de març de 2023. El nou tràiler de 2 minuts mostra moltes noves imatges respecta el teaser que es va presentar,  i es veu en acció a Ghostface mentre persegueix als nouvinguts a la franquícia i als seus veterans que tronen per aquesta seqüela.

A continuació podeu veure el tràiler i alguns cartells que han anat sortint en dies anteriors...

          

          








Les veteranes de la franquícia Courtneye Cox i Hayden Panettiere repeteixen els seus respectius rols com a Gale Weathers i Kirby Reed. Al seu costat en el film encara sense títol, estan alguns dels membres del repartiment del film d’enguany i que són Melissa Barrera (Vida), Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen, Wednesday), Mason Gooding (Booksmart) i Jasmin Savoy Brown (The Leftovers). També se’ls uneixen els nouvinguts a la franquícia Delmot Mulroney, Henry Czerny, Jack Champion, Liana Liberato, Devyn Nekoda, Josh Segarra, Samara Weaving i Tony Revolori.

El primer film, estrenat l’any 1996, va ser una sorpresa explosiva en el seu debut, ajudant a reviure el gènere de terror per a la dècada i convertint-se en el film slasher més taquiller de tots els temps fins que va ser destronada pel reboot de Halloween el passat 2019. L’èxit del primer va generar una franquícia que inclou tres seqüeles, la primera de les quals va ser tant exitosa com la primera, mentre que les dues anteriors van rebre retorns de taquilla i critiques mixtes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada