Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de gener del 2023

'Gran Turismo'.


Sony Picutres ha publicat un avanç del seu pròxim film Gran Turismo, que ens dona un primer cop d’ull (darrera de les càmeres) de com es veurà la pròxima adaptació del videojoc de carreres.

“Basat en la història real de Jann Mardenborough, el film és l’últim desig complert d’un jugador adolescent de Gran Turisme, el qual les seves habilitats de joc va guanyar una sèrie de competicions de Nissan per a convertir-se en un veritable pilot de carreres professional”, diu la sinopsis.

A continuació podeu donar un cop d’ull al vídeo...

          

L’adaptació cinematogràfica estarà dirigit per Neill Blomkamp a partir d’un guió escrit pel coproductor executiu Jason Hall i Zach Baylin. El film està protagonitzat per David Harbour, Archie Madekwe, Orlando Bloom, Darren Barnet, Djimon Hounsou, Geri Halliwell-Horner, Daniel Puig, Josha Stradowski i Thomas Kretschmann.

El film estarà produït per Asad Qizilbash, Carter Swan, Doug Belgrad i Dana Brunetti, amb el creador del joc Kazunori Yamauchi com a productor executiu. El film està programat actualment per estrenar-se als cinemes el 11 d’agost de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada