Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de gener del 2023

'Evil Dead Rise'.

Si ahir publicava el primer cartell de Evil Dead Rise, avui tenim el primer tràiler complet que ens brinda als fans un primer cop d’ull a la següent entrega de la saga icònica de terror de Sam Raimi. El tràiler mostra una reunió familiar que surt terriblement malament com a resultat d’un mal del altre món.

“Desplaçant l’acció fora del bosc i a la ciutat, Evil Dead Rise explica una història retorçada de dos germanes separades el qual es reuneixen de nou, però aquesta reunió es veu interrompuda pel sorgiment de dimonis que posseeixen carn, empenyent-les a una batalla primordial per la supervivència mentre s’enfronten a la versió de més malson de la família que ens puguem imaginar”, diu la sinopsis del film.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

          

En el cinquè film de Evil Dead, Beth, cansada de la carretera, fa una visita que feia temps que havia de fer a la seva germana gran Ellie, que està criant a tres fills sola en un petit apartament de Los Angeles. La reunió de les germanes es veu interrompuda pel descobriment d’un llibre misteriós en les profunditats del edifici de Ellie, que dona lloc a l’aparició de dimonis que posseeixen carn, i empeny a Beth a una batalla primordial per la supervivència mentre s’enfronta a la versió més malson de la maternitat imaginable.

El nou film està protagonitzat per Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher, Alyssa Sutherland i Lily Sullivan.

Els tres primers films de la saga van estar dirigits pel icònic del cinema independent Sam Raimi, qui en va ser productor en la nova versió de Evil Dead de 2013 i també va desenvolupar la sèrie de televisió Ash vs. Evil Dead. Raimi, encantat amb l’èxit de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, va tornar com a productor de Evil Dead Rise i va escollir Lee Cronin per a dirigir aquesta nova entrega.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada