Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 12 de gener del 2023

'Grease: Rise of the Pink Ladies'.

Paramount+ ha presentat el primer tràiler de Grease: Rise of the Pink Ladies, la pròxima adaptació televisiva preqüela del clàssic film musical per a adolescents. Estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 06 d’abril.

El tràiler de Grease: Rise of the Pink Ladies ens ofereix un avanç dels orígens de les Pink Ladies, que van passar de ser marginades a convertir-se en la colla de noies més bonic de Rydell High. També destaca la connexió entre les Pink Ladies i els autoproclamats nois dolents de l’escola, els T-Birds.

          


La sèrie, escrita i produïda per Annabel Oakes (Awkward), qui n’és també productora executiva i directora. Està protagonitzada per Marisa Davila com a Jane, Cheyenne Isabel Wells com a Olivia, Ari Notartomaso com a Cynthia, Tricia Fukuhara com a Nancy, Shanel Bailey com a Hazel, Madison Thompson com a Susan, Johnathan Nieves com a Richie, Jason Schmidt com a Buddy, Maxwell Whittington-Cooper com a Wally i Jackie Hoffman com a subdirector McGee.

“Té lloc quatre anys abans que el film Grease original, l’any 1954, abans de que governés el rock ‘n’ roll, abans de que els T-Birds fossin els millors de l’escola, quatre marginats farts s’atreveixen a divertir-se en els seus propis termes, provocant un pànic moral que canviarà a Rydell High per sempre”, diu la sinopsis.

Els productors executius són Marty Bowen i Wyck Godfrey per a Temple Hill, Adam Fishbach, Alethea Jones, Erik Feig i Samie Kim Falvey per a PICTURESTART. La sèrie també està produïda per Grace Gilroy, amb coreografia de Jamal Sims i música del nominat al Grammy i productor musical executiu Justin Tranter.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada