Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de gener del 2023

'Percy Jackson and the Olympians'.


Disney+ ha anunciat oficialment que l’estrella de Lost in Space, Toby Stephens i el veterà de John Wick, Lance Reddick, han estat escollits pels papers principals de Posidó i Zeus en la pròxima sèrie de Percy Jackson and the Olympians. Stephens i Reddick són estrelles convidades que s’uneixen al protagonista principal, Walker Scobell.

Les descripcions oficials dels seus personatges diu el següent (a través de Variety):

*Posidó de Stephen: el deu del mar que també és el pare del semideu protagonista. Tot i que aparentment absent en la vida de Percy, moltes de les qualitats de Posidó viuen en Percy; tossudesa, impulsivitat i lleialtat. Tot i que s’ha mantingut allunyat durant tota la vida de Percy, els seus profunds sentiments pel seu fill (i la mare de Percy, Sally) són evidents.

*Zeus de Reddick:  déu tot poderós del cel i líder del Mont Olimp, Zeus és tempestuós i desconfiat. Ha promès lliurar una guerra si no se li torna el llampec robat.

Són els últims actors escollits per a interpretar als deus gregs en l’adaptació televisiva d’acció en viu. Els primers van ser Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) com a Dionysus, l’ex superestrella de la WWE Adam Copeland com a Ares, Jay Duplass com a Hades, Lin-manuel Miranda com a Hermes i Timothy Omundson com a Hephaestus.

La sèrie està protagonitzada per Walker Scobell (The Adam Project) com el semideu Percy Jackson, Leah Sava Jeffries (Empire) com a Annabeth Chase, Aryan Simhadri (Disney’s Spin) com a Grover Underwood, Jason Mantzoukas (Brooklyn Nine-Nine) com a Mr. D, Virginia Kull (Big Little Lies) com a Sally Jackson, Glynn Turman (Fargo) com a Chiron, Megan Mullally (Will & Grace) com a Mr. Dodds i Timm Sharp (Briarpatch) com a Gabe Ugliano.

La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada