Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 26 de gener del 2023

'Shazam! Fury of the Gods'.

S’ha publicat un nou tràiler de Shazam! Fury of the Gods, que brinda als fans un cop d’ull més proper per a la pròxima seqüela de DC.

El nou tràiler presenta un to més serio que els anteriors, mostrant a Billy i la seva família enfrontant-se les malvades i immensament poderoses filles de Atlas, Hespera i Kalypso, les quals estan interpretades per la guanyadora del Oscar Helen Mirren i l’actriu de Kill Bill, Lucy Liu.

A continuació podeu veure el tràiler i el cartell que va sortir ahir...

          

          


El film veurà al guionista Henry Gayden i al director David F. Sandberg (Annabelle: Creation) tornant als seus respectius llocs, al mateix temps que el productor Peter Safran i els membres del repartiment Zachary Levi, Jack Dylan Grazer, Marta Milans, Asher Angel, Meagan Good, Faithe Herman i Adam Brody.

Després de guanyar a Sivana i als Set Pecats Capitals en el film de 2019, la seqüela veurà a la família Shazam enfrontar-se a amenaces molt més perilloses, amb la presentació de les filles de Atlas, Hespera i Kalypso, les quals són interpretades per Helen Mirren i Lucy Liu. L’estrella de West Side Story, Rachel Zegler, també ha estat escollida per a un paper no revelat.

Shazam! Fury of the Gods està programada per estrenar-se el pròxim 17 de Març.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada