Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 8 de gener del 2023

'Face/Off Sequel'.


Una seqüela del estimat film d’acció Face/Off es va anunciar l’any 2021 després del èxit de Godzilla vs. Kong del director Adam Wingard, amb l’estrella original Nicolas Cage insinuant recentment que pot esperar el públic de la pròxima seqüela. Com un podria imaginar, hi haurà moltes identitats confoses i intercanvi de cares, i el concepte incorporarà més figures que s’amagaran amb l’esperança de dur a terme plans nefastos. Donat que quan es va anunciar el projecte, algun públic estaven nerviosos de que el projecte s’allunyés dels personatges originals, Cage confirma que no serà el cas.

“Crec que Face/Off és una seqüela que s’atansa a molts girs i voltes i imprevisibilitat”, va compartir Cage amb Collider. “Es quasi com si tinguessis en compte la idea de la descendència i Castor i Sean haguessin tingut fills i aquests nens creixen, llavors es converteix en un taulell d’escacs tridimensional, i no som sols els dos, John Tarvolta i jo, som quatre jugant al ping-pong i anant a diferents nivells, i llavors es trona més complex. Crec que hi ha molt terreny fèrtil allà. Potser vaig tenir una reunió en una oficina, però no he sentit res des de llavors, així que no se”.

El director Adam Wingard va començar en el món del terror, al cap davant de projectes com You’re Next i The Guest, amb Godzilla vs. Kong va marcar la seva més gran introducció en el món de l’acció de gran pressupost. Cage va continuar mostrant el seu suport al talent del cineasta.

“És genial i crec que compartim gustos semblants”, va admetre l’actor. “Tenim sensibilitats semblants. Em va agradar tot el que va fer amb Godzilla vs. Kong i crec que és intel·ligent. Té respecte pel cinema i diversos tipus d’iconografia. Crec que seria genial”.

En el nou film, Wingard es reuneix amb l’escriptor Simon Barret, amb qui va desenvolupar una sèrie de projectes i també s’ha apuntat per desenvolupar Godzilla vs. Kong 2. El cineasta va recordar anteriorment lo difícil que va ser desxifrar el guió de la seqüela.

“Crec que realment ho vam entendre”, li va dir Wingard a Empire l’any passat. “Provablement ha estat el guió més desafiant en el que hem estat treballant, per moltes raons. Hi ha tanta pressió en voler assegurar-se de que estigui a l’altura del llegat d’aquell projecte. Però cada esborrany té coses que simplement fas clic i diràs: Exacte! Això és realment Face/Off!”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada