Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dijous, 5 de gener del 2023

'Them! reboot'.


Després d’haver-se iniciat com a director amb Marvel Studios en el Special Presentation Werewolf by Night, el compositor guanyador d’un Oscar, Michael Giacchino està llest per a fer el seu debut en el llargmetratge amb un gran reinici. Segons Deadline, el compositor de Up i Spider-Man: No Way Home, dirigirà una nova versió del film de ciència-ficció de 1954 Them! per a Warner Bros. La recerca d’un escriptor continua en el projecte, i el cineasta i el estudi esperen començar producció “molt aviat”. Per aquells que no ho saben, Them! va ser un film clàssic en el subgènere de monstres atòmics, centrat en formigues radioactives que creien de mida i viatgen per el país per a construir nous nius.

“Sempre hi ha un film en la teva ment que mai surt del teu cap”, va dir Giacchino al mitjà, “Per mi, ells són Them! No va ser fins més tard en la meva vida que vaig saber de que es tractava: la era nuclear. El que m’encanta de Them! és exactament com es diu: Them! Es tracte del altre, el desconegut que un rebutja o no pot entendre. La versió actual de Them! tracta sobre la immigració, i per explicar una història sobre el tema a través ’'una lent d’aquest boig film de monstres de ciència-ficció.

Giacchino va confirmar al mitjà que també té la intenció de composar la banda sonora del film, quelcom que ja va fer amb Werewolf by Night i els altres dos curtmetratges seus. En un comunicat, el president de producció i desenvolupament de Warner Bros Pictures, Jesse Ehrman, va afegir: “Michael Giacchino és un talent únic. Estem emocionats de treballar amb ell i tenir-lo en el estudi”.

Com es va ressaltar anteriorment, Them! va ser la primera d’una nova tendència de films de terror i ciència-ficció de la dècada de 1950, en particular films que eren reaccions a la guerra nuclear de la dècada anterior, però que també presentaven insectes gegants en el centre de tot. Després de Them! seria seguit d’altres films com ara Tarantula, The Black Scorpion, The Deadly Mantis i Earth vs The Spider. Inclòs films més moderns sobre insectes gegants els hi retrien homenatge a Them! i el seu lloc en el gènere.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada