Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 8 de gener del 2023

'Wednesday Season 2'.


A mesura que la primera temporada de Wednesday va batin rècords d’audiència a Netflix, el servei de streaming ha anunciat per fi la tan esperada renovació de la segona temporada de la enormement popular sèrie de comèdia sobrenatural adolescent. L’èxit protagonitzat per Jenna Ortega és actualment la segona sèrie en anglès més popular de Netflix amb 1.237 milions d’hores visualitzades en els seus primers 28 dies.

“Ha estat increïble crear una sèrie que hagi connectat amb totes les persones del món”, van dir els showrunners Alfred Gough i Miles Millar en un comunicat. “Emocionat de continuar el tortuós viatge de Wednesday cap a la segona temporada. Estem neguitosos per submergir-nos de cap en un altre temporada i explorar el món excèntric i esgarrifant de Nevermore. Tan sols necessito assegurar-me de que Wednesday no hagi buidat la piscina primer”.

L’anunci ve acompanyat d’un nou vídeo que destaca alguns dels millors moments de la primera temporada de Wednesday. També inclou una veu en off de Ortega, qui agraeix als espectadors el seu suport.

          

Wednesday és una sèrie de vuit episodis descrita com una comèdia sobre l’adolescència que és un misteri infós sobrenaturalment. La sèrie live-action està protagonitzada per Jenna Ortega (Yes Day) en el seu gran primer projecte televisiu com a protagonista principal i al costat de Catherine Zeta-Jones com a Mortícia Addams, Luis Guzmán com a Gomez Addams, Victor Dorobantu com a Thing, Isaac Ordonez com a Pugsley Addams i George Burcea com a Lurch.

La sèrie es descriu com una comèdia sobre l’adolescència i serà un misteri intrigant i sobrenatural, que traçarà els anys de l’heroïna titular com estudiant en la peculiar Academia Nevermore mentre intenta dominar la seva habilitat psíquica emergent mentre també frustra una monstruosa onada de assassinats que atemoreix la ciutat local i resolt el misteri sobrenatural que va involucrar als seus pares fa 25 anys, tot mentre navega per les seves noves i molt enredades relacions del estrany i divers cos estudiantil.

Al seu costat estan també Hunter Doohan, Georgie Farmer, Moosa Mostafa, Emmy Myers, Naomi J. Ogawa, Joy Sunday, and Percy Hynes White, els quals han estat escollits per a interpretar als estudiants sobrenaturals de Nevermore Academy. Mentre tant, Gwendoline Christie, Riki Lindhome i Jamie McShane han estat escollits com a membres de la facultat de Nevermore Academy, amb Christie llesta per a interpretar a la directora Larissa Weems, l’ex companya de classe de Morticia, qui encara té una destral per esmolar.

Wednesday és una producció de Tim Burton (Beetlejuice, Corpse Bride, Batman, Batman Returns) que a més dirigeix la sèrie en el seu debut com a director a televisió. L’aclamat cineasta es va encarregar prèviament d’escriure i produir un film animat de la Família Addams per a Illumination Entertainment. Tot i això, tres anys després de que s’anunciés el projecte, finalment es va cancel·lar.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada