Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 10 de gener del 2023

'Ant-Man and the Wasp: Quantumania'.

S’ha publicat el segon tràiler de Ant-Man and the Whasp: Quantumania, el film que donarà inici a la fase 5 del Univers Cinematogràfic Marvel.

El nou tràiler de Ant-Man 3 presenta moltes imatges noves i un millor cop d’ull al malvat Kang el Conqueridor, el qual és interpretat per Jonathan Majors i que està pensat per a ser el pròxim gran malvat del UCM en la línia de Thanos. També s’ha revelat que Bill Murray interpretarà a Lor Krylar en el film, de qui és diu que és el governant de Axia, una comunitat dintre del regne quàntic. A més a més, William Jackson Harper interpretarà a un personatge anomenat Quaz i David Dastmalchian interpretarà a un nou personatge anomenat Veb.

A continuació podeu veure’n el nou tràiler i un nou cartell...

          

          




Ant-Man and the Wasp: Quantumania torna a estar dirigida per Peyton Reed amb el guionista de Rick & Morty, Jeff Loveness escrivint el guió. Tornen com no dos dels protagonistes principals, Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lilly com a Hope Van Dyne/Wasp. Els dos actors van donar veu a l’experiència de realitat virtual de ‘Avengers: Damage Control’. Ambdós personatges van aparèixer a Avengers: Endgame, tot i que Scott Lang va tenir un paper més important. En aquesta nova entrega veurem a Kathryn Newton interpretar a Cassie Lang ja d’adolescent.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania s’estrenarà el 17 de Febrer de 2023.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada