Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 28 de gener del 2023

'Tomb Raider Series'.


S’acaba de revelar que l’escriptora, creadora i estrella de Fleabag, Phoebe Waller-Bridge, anava a adaptar Sign Here per a Amazon. Tot i això, la seva pròxima adaptació per al servei de streaming és una mica més aventurera, ja que està llesta per a escriure la sèrie de televisió Tomb Raider per a Amazon.

Segons ens informen des de The HollywoodReporter, la sèrie es troba en les seves etapes de desenvolupament i que Waller-Bridge no planeja protagonitzar la sèrie. Però en canvi en serà productora executiva al costat de Ryan Andolina i Amanda Greenblat, les quals tenen una productora que té un acord amb Amazon. No està clar si aquest mateix reinici que, segons informa el mitjà, estava en procés l’any passat.

Aquest no és sols un altre vincle que la sèrie Tomb Raider té amb Amazon, ja que el desenvolupador Crystal Dynamics va anunciar recentment que Amazon Games publicarà el pròxim videojoc de Tomb Raider. No es sap molt sobre aquest joc, però s’executarà en Unreal Engine 5.

Prime Vídeo ni tan sols és l’únic servei de streaming que té una sèrie de Tomb Raider, ja que Netflix també té un anime de Tomb Raider programat per algun moment en el futur protagonitzat per Hayley Atwell com el personatge principal en forma de veu. Prime Vídeo també està desenvolupant una sèrie de God of War, i hi ha el rumor que està realitzant un espectacle de Mass Effect.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada