Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

divendres, 20 de gener del 2023

'Rainbow Six'.

L’adaptació de Paramount de la novel·la Rainbow Six de Tom Clancy ha trobat oficialment al seu director, i des de The Hollywood Reporter assenyalen que Chad Stahelski està llest per posar-se darrera de les càmeres.

El director dels films de John Wick ara dirigirà l’últim film d’acció basat en Clancy, que també estarà protagonitzat per Michael B. Jordan en el paper principal. Aquest serà la continuació del thriller de 2021 Without Remorse, que també va protagonitzar Jordan com John T. Clark, un personatge que ha aparegut a les novel·les de Tom Clancy.

Segons la informació, Jordan un cop més interpretarà al Navy Seal convertit en agent de la CIA, John T. Clark, qui va ser el personatge principal en les novel·les de Without Remorse i Rainbow Six. Actualment, no es coneixen detalls de l’argument, però la informació detalla que Paramount planeja estrenar Rainbow Six als cinemes, a diferència de Without Remorse, que la companyia es va mudar a Amazon per a estrenar en el servei de streaming en exclusiva el 2021.

Per a Stahelski, aquest és un altre gran film en una llista de grans projectes que dirigirà en el futur. Després de John Wick: Chapter 4 que s’estrenarà el proper 24 de Març, Stahelski també està llest per a dirigir l’adaptació cinematogràfica de Ghost of Tsushima en algun moment en el futur. El director també ha estat vinculat a una nova versió de Highlander protagonitzat per Henry Cavill, i també actuarà com a productor en el pròxim film derivat de John Wick, Ballerina.

Per a Jordan, aquest serà el seu pròxim film després de Creed III, on tornarà a interpretar el paper de Adonis “Donnie” Creed.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada