Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 25 de gener del 2023

'Violent Night 2'.


En una entrevista recent amb The Wrap, el director de Violent Night, Tommy Wirkola, va confirmar que ha començat a desenvolupar la seqüela de la comèdia d’acció nadalenca protagonitzada per David Harbour. També va revelar que Violent Night 2 tornarà a estar escrit per els escriptors originals Pat Casey i Josh Miller, els quals van treballar junts en els films live-action de Sonic the Hedgehog.

Wirkola va comentar una de les idees que tenen per a la possible seqüela, revelant que planifiquen expandir la història sobre el personatge de Harbour, com a Santa Claus. “Tenim temps per a realment desxifrar el guió i desxifrar la història”, va dir. “I tenim algunes idees, jo, Pat i Josh, i els productors. Hem estat parlant sobre on volem dur-lo i que volem veure. Hi ha coses que vam deixar en el terra com el Pol Nord, la Sra. Claus, els nans, però en quant a la història, crec que tenim una idea realment genial que s’expandeix en el món i en l’abast, però que encara manté aquest to que vam estimar del primer”.

Violent Night va estar dirigit per Tommy Wirkola a partir d’un guió escrit per Pat Casey i Josh Miller. Al costat de Harbour estava John Leguizamo (John Wick), Cam Gigandet (Without Remorse), Alex Hassell (Cowboy Bebop), Alexis Louder (The Tomorrow War), Edi Patterson (The Righteous Gemstones) i Beverly D’Angelo (National Lampoon’s Vacation franchise).

“Quan un equip de mercenaris irromp en el complex d’una família adinerada durant nit de nadal i pren com a ostatges a tots els que estan dintre, l’equip no està preparat per a un combatent sorpresa: Para Noel -Harbour- (Black Widow, Stranger Things series) està en el terreny i està a punt de demostrar perquè Nick no és un sant”, diu la sinopsis del film.

Violent Night va estar produït per Kelly McCormick, David Leitch i Guy Danella, amb Marc S. Fisher com a productor executiu. Era una producció de 87North de Leitch.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada