Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 23 de gener del 2023

'Madame Web'.


No es sap molt sobre el pròxim film de Madame Web de Sony, però l’estrella Dakota Johnson va revelar en una entrevista recent que la filmació ja ha acabat. L’actriu també va parlar sobre l’experiència d’interpretar a una superheroïna.

En una entrevista recent amb Variety, Johnson va revelar que la filmació inicial havia acabat i va descriure la “experiència salvatge” de filmar un film de superherois.

“Va ser una experiència salvatge”, va dir Johnson. “No crec que puguis estar preparat per entrar en una cosa així, però vaig aprendre molt. És una forma completament diferent de realitzar films, saps? I després, vaig començar a realitzar una dels petits, petits films de la meva companyia justament després, així que vaig provar diferents maneres de cinema l’any passat”.

Madame Web està protagonitzat per Dakota Johnson com el personatge principal del univers de Spider-Man. Al costat de Johnson està Sydney Sweeney (Euphoria), Celeste O’Connor (Ghostbusters: Afterlife), Isabela Merced (Transformers: The Last Knight), Tahar Rahim, Emma Roberts (American Horror Story), Mike Epps (The Upshaws) i Adam Scott (Severance).

Creat per l’escriptor Denny O’Neil i l’artista John Romita Jr. l’any 1980, Madame Web és una psíquica cega que s’ha convertit en un personatge important en el món de Spider-Man degut als seus vincles amb “The Great Web”, una construcció multiversal que uneix tots els personatges de “Spider” en tot el multivers.

Dirigeix S.J. Clarkson, que no és aliè al MCU ja que Clarkson ha treballat tant a Jessica Jones com a The Defenders per a Netflix. El guió estarà escrit per Matt Sazama i Burk Sharpless, els quals han escrit el guió de Morbius protagonitzat per Jared Leto.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada