Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de gener del 2023

'The Conjuring 4'.


Dos mesos després de que s’informés de que New Line Cinema estava començant a desenvolupar la quarta entrega de la saga The Conjuring, el creador de la franquícia, James Wan, finalment ha donat una actualització sobre el projecte.

Parlant amb Collider, Wan va confirmar que actualment s’estan prenent el seu temps per a trobar la història correcte dels Warren per a The Conjuring 4, especialment quan potencialment podria girar al voltant del èxit de taquilla de la franquícia de terror.

“Si, estem treballant en això en aquest moment. Amb els films de The Conjuring, som molt valuosos amb [elles]”, va dir Wan. “Llavors, volem prendre’ns el nostre temps per assegurar-nos de fer-ho bé i assegurar-nos de que la emoció de les històries de Warren que volem explicar, i avançar, i potencialment concloure, sols volem assegurar-nos que és el correcte, la història correcte que estem explicant”.

Tot i això, el destí de la franquícia segueix sense estar clar, ja que quan se li va preguntar a Wan sobre el futur de la franquícia de The Conjuring després de la quarta entrega, va donar una resposta esperançadora dient: “Mai se sap. Mai saps. Ja veurem”.

The Conjuring 4 tornarà a estar escrit per David Leslie Johnson-McGoldrick, qui va escriure el guió de les dues últimes entregues. Tornarem a tenir a James Wan i Peter Safran com a productors i també s’espera que les estrelles protagonistes Partick Wilson i Vera Farmiga repeteixin els seus respectius papers de Ed i Lorraine Warren.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada