Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

diumenge, 29 de gener del 2023

'Nosferatu remake'.


Segons Deadline, el nominat al Oscar Willem Dafoe ha signat per a unir-se al repartiment de la pròxima reinvenció de Focus Features del conte clàssic gòtic Nosferatu. El projecte reuneix a Dafoe amb els cineasta de The Lighthouse, Robbert Eggers, qui ha estat desenvolupant el projecte des de 2016.

Encara es mantenen en secret més detalls sobre el personatge de Dafoe. Curiosament, aquest no és el primer cop que l’aclamat actor es vincula a un film centrat en Nosferatu. L'any 2000, Dafoe va protagonitzar el film independent de comèdia de meta-terror Shadow of the Vampire, en la que va interpretar a una criatura semblant a Nosferatu anomenada Max Schrereck/Count Orlok. La seva actuació li va valer la seva segona nominació al Oscar com a Millor Actor de Repartiment.


Nosferatu de Focus Feature estarà escrit i dirigit per Robert Eggers. El thriller de terror estarà protagonitzat per Nicholas Hoult (Renfield), Lily Rose-Depp (The King) i Bill Skarsgard (It films).

“En la nova reinvenció, el film és una història gòtica d’obsessió entre una jove embruixada (Depp) en la Alemanya del segle XIX i l’antic vampir de Transilvania (Skarsgard) que l’aguaita, portant en si un horror incalculable”, diu la sinopsis.

El projecte està essent produït per Eggers, Jeff Robinov, John Graham i Eleanor Columbus. La col·laboradora de Eggers des de fa molt de temps, Anya Taylor-Joy (The Queen’s Gambit, The Witch), es va unir inicialment per encapçalar quan es va anunciar per primer cop l’any 2016.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada