Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimecres, 4 de gener del 2023

'Hunters Season 2'.

Amazon Studios ha presentat el tràiler oficial de la segona temporada de Hunters el pròxim retorn del drama de suspens i acció. La temporada final estarà disponible en el servei de streaming el 13 de gener, exclusivament a Primer Video.

El tràiler presenta a Jonah (Logan Lerman) mentre du al equip de tornada per a caçar al seu últim enemic nazi, Adolf Hitler, que s’ha estat amagant a Amèrica del Sud tot aquest temps. En un intent per tenir més èxit en la seva missió, donen la benvinguda als nous caçadors de la seva colla, inclosa Chava (Jennifer Jason Leigh). També continua sorprenent el retorn del personatge de Al Pacino.

          



Hunters està protagonitzat per Logan Lerman, Al Pacino, Dylan Baker, Jerrika Hinton, Lena Olin, Josh Radnor, Tiffany Boone, Carol Kane, Louis Ozawa, Kate Mulvany i Greg Austin. La temporada final presentarà a Jennifer Jason Leigh com la principal caçadora de nazis Chava.

“En la segona temporada, després de que un accident descarrili les seves proeses a Europa, els Caçadors han de tronar a unir-se per a caçar al nazi més infame de la història, Adolf Hitler, que s’amaga a Amèrica de Sud”, diu la sinopsis. “Mentre tant, una ullada al passat revela que Meyer Offerman (Al Pacino) es troba amb una perillosa amenaça que podria desxifrar el seu secret i exposar la seva veritable identitat, amb repercussions explosives per als nostres caçadors”.

Inspirada en esdeveniments de la vida real, la sèrie explica la història d’un grup conegut com els Hunters (caçadors) que vivien en la ciutat de Nova York l’any 1977. Els caçadors descobreixen que centenars de ex funcionaris nazis d’alt càrrec viuen entre ells i conspiren per a crear el Quart Reich als Estats Units, el grup empren una sagnant cerca per a dur als nazis davant de la justícia i frustrar els seus nous plans genocides.

Hunters està creada, escrita i produïda per David Weil, qui també n’és el showrunner. Monkeypaw Productions de Jordan Peele i Sonar Entertaiment estan produint la sèrie, mentre que Peele i Win Rosenfeld (Dark Net) són productors executius per part de Monkeypaw. David Ellender i Mat Loze de Sonar en són productors executius al costat de Phil Abraham, David Rosen, Jerry Kupfer i Alfonso Gomez-Rejon.

La primera temporada la teniu disponible a Prime Video.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada