Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dilluns, 23 de gener del 2023

'Friday 13th Reboot'.


Sean S. Cunningham podria estar preparant un nou film de reinici de Friday 13th, segons ens informen des de Bloody Disgusting.

La informació assenyala que Cunningham, qui va co-crear i dirigir Friday 13th original de l’any 1980, està treballant “per a fer enlairar el seu propi Friday 13th”. Actualment, es desconeix exactament com va això amb Cunningham, especialment considerant l’àrea gris legal que existeix al voltant de la franquícia.

Parlant amb Bloody Disgusting, l’escriptor i actor Jeff Locker va parlar sobre treballar amb Cunningham en un reinici de The Night Driver. En aquestes discussions, Locker i el director Jeremy Weiss van presentar un reinici de Friday 13th i esperen desenvolupar-lo encara més amb Cunningham.

“Sean em va contractar per a reescriure The Night Driver i després de treballar a prop del director Jeremy Weiss i ell en això, naturalment començarem a parlar sobre Friday 13th i House”, va dir Locker. “Jeremy i jo estrenarem el reinici dels nostres somnis de Friday 13th, amb la benedicció de Sean per a seguir desenvolupant-lo amb ell. Òbviament, la sèrie de televisió de la preqüela ha revifat l’interès per un nou film, pel que esperem que la emoció adjacent inspiri a ambdós costats a unir-se i ens porti a Jason a la gran pantalla novament per primer cop en 14 anys, però també tenim un pla B per a una seqüela del original que creiem que als fans els encantarà i haurien d’evitar qualsevol embolic legal”.

Per a aquells que no ho saben, l’escriptor Victor Miller va guanyar els drets del guió i els personatges del primer film, però no el títol en si ni l’aspecte icònic del slasher amb la màscara de hockey de Jason Voorhees, ja que la màscara de hockey va aparèixer per primer cop en el tercer film. Des de llavors, ha estat desenvolupant una sèrie basada en la franquícia de terror anomenada Crystal Lake, que s’estrenarà en el servei de streaming Peacock.

Segons el showrunners de Crystal Lake, Bryan Fuller, en un episodi recent del pòdcast The Kingcast, tot i el que van pensar els fans inicialment, l’equip darrera de la pròxima sèrie preqüela pot fer servir el que vulgui per a la sèrie.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada