Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dimarts, 3 de gener del 2023

'Evil Dead Rise'.

Ara que ja som al 2023, el públic espera amb neguit alguns dels films que arribaran als cinemes els pròxims mesos, i un d’aquest és el film de terror més esperats és l’esperada seqüela de Evil Dead Rise, que acaba de tenir el seu primer cartell. Una de les raons per la que els fans estan tan neguitosos pel projecte és que el director Lee Cronin ha estat compartint avanços del treball darrera de les càmeres del film, pel que ja es possible obtenir un nou cop d’ull a la inquietant experiència en forma d’un cartell demoníac, embogint al públic. A continuació podeu donar un cop d’ull al cartell de Evil Dead Rise i que arribarà als cinemes el pròxim 21 d’abril.

En el cinquè film de Evil Dead, Beth, cansada de la carretera, fa una visita que feia temps que havia de fer a la seva germana gran Ellie, que està criant a tres fills sola en un petit apartament de Los Angeles. La reunió de les germanes es veu interrompuda pel descobriment d’un llibre misteriós en les profunditats del edifici de Ellie, que dona lloc a l’aparició de dimonis que posseeixen carn, i empeny a Beth a una batalla primordial per la supervivència mentre s’enfronta a la versió més malson de la maternitat imaginable.

El nou film està protagonitzat per Gabrielle Echols, Morgan Davies, Nell Fisher, Alyssa Sutherland i Lily Sullivan.

Els tres primers films de la saga van estar dirigits pel icònic del cinema independent Sam Raimi, qui en va ser productor en la nova versió de Evil Dead de 2013 i també va desenvolupar la sèrie de televisió Ash vs. Evil Dead. Raimi, encantat amb l’èxit de Doctor Strange in the Multiverse of Madness, va tornar com a productor de Evil Dead Rise i va escollir Lee Cronin per a dirigir aquesta nova entrega.

“Aquest és obscur, aquest es força seriós. Bones actuacions fortes”, va detallar Bruce Campbell a BlairWitch.De el passat 2021. “És una mare soltera la que ara de bregar amb aquest llibre. En aquests dies es tracte més del llibre. Aquest llibre es mou, aquest llibre s’entrega, es transmet, la gent tracte de desfer-se d’ell, intenten enterrar-lo o destruir-lo i realment no poden. Així que aquest llibre segueix apareixent, així que en realitat és solament un altre història de que succeeix si aquest llibre apareix en la vida d’aquest grup particular de persones i com és creua”.

Va afegir: “Lee Cronin és un home molt seriós, és un director molt seriós. Sam Raimi el va escollir perquè va fer un treball força bo en el film A Hole in the Ground. És un director molt atmosfèric i Sam va pensar: ‘Donarem a aquest noi una oportunitat’ Va ser molt bo, ja hem vist un esborrany i té tots els components que necessitem. Com qualsevol cosa, quan veus una versió preliminar, sols tens que ajustar-la, però estem bé. Està en bona forma".

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada