Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 28 de gener del 2023

'Thunderbolts'.


Marvel va revelar molts dels actors que protagonitzaran el film de Thunderbolts, però no tots. Segons nova informació, Ayo Edebiri, més coneguda pels seus papers a The Bear i Big Mouth, és la nova incorporació al repartiment.

Segons Deadline, actualment es desconeix el paper de Edebiri. Tot i això, l’acompanyaran la Comtessa Valentina Allegra de Fontaine (Julia Louis-Dreyfus), Red Guardian (David Harbour), US Agent (Wyatt Russell), Taskmaster (Olga Kurylenko)Yelena Bblack Widow (Florence Pugh) i Winter Soldier (Sebastian Stan). Sam Rockwell no ha estat confirmat, però va declarar que estaria disposat a tornar a interpretar a Justin Hammer, el personatge que va interpretar a Iron Man 2.

El film estarà dirigit per Jake Shreier, el qual la seva història com a director no és extremadament extensa, ja que el cineasta sols ha treballat a Robot & Frank de 2012, Paper Towns de 2015 i la versió filmada de 2021 de Chance the Rapper’s Magnificent Coloring World Tour. Abans del seu treball a Hollywood, ha treballat amb artistes de la talla de Francis and the Lights, Selena Gomez, Justin Bieber, Haim, Baby Kemm i Kanye West.

Actualment, el film està programat per arribar als cinemes el 26 de juliol de 2024, com a part de la fase 5.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada