Estrena Destacada

'TAROT'.

'TAROT'.
Estrena 10/05/24

dissabte, 14 de gener del 2023

'The Batman 2'.


L’any passat es va anunciar una seqüela de The Batman de Matt Reeves, però s’ha publicat poca informació sobre aquesta seqüela. Tot i això, en una entrevista recent, el director va confirmar que està en procés d’escriure el film.

Parlant amb Collider, se li va preguntar a Reeves sobre la pròxima seqüela. Si bé no es va submergir en gaires detalls, Reeves va confirmar que ell i Mattson Tomlin, qui va ser un escriptor no acreditat en el primer film, està escrivint la seqüela.

“Estem immersos en això i la meva parella i jo estem escrivint, Mattson [Tomlin] i jo estem escrivint, i estic entusiasmat amb el que estem fent”, va dir el director.

Reeves també es va referir breument al retorn de Robert Pattinson, qui va interpretar a Bruce Wayne/Batman en el film. El director no va revelar molt, però va assenyalar que està “realment emocionat de fer això amb Rob, perquè crec que és una persona i un actor molt especial”.

Si bé es desconeix la naturalesa actual de DC Studios i les seves futures estrenes, sembla a ser que l’univers The Batman de Matt Reeves continuarà expandint-se. Juntament amb la seqüela, també s’està desenvolupant una sèrie basada en El Pingüí, protagonitzada per Collin Farrell repetint el seu paper del film original.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada