Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 27 de maig del 2022

'Andor'.

Durant l’esdeveniment Star Wars Celebration d’ahir, es va revelar molta informació nova sobre el pròxim spin-off Andor, inclòs un avanç, la data d’estrena i la confirmació d’una segona temporada.

Programat per a fer el seu debut el 31 d’agost a Disney+ amb dos episodis, Andor succeirà cinc anys abans dels esdeveniments de Rogue One: A Star Wars Story, en el transcurs d’un any. La segona temporada de Andor es durà a terme durant els següents quatre anys i, segons l’escriptor de la sèrie Tony Gilroy, “et durà” a Rogue One. De la mateixa manera que la primera temporada, la segona temporada constarà de 12 episodis.

També es va mostrar un avanç, que els va donar als fans un cop d’ull al propi Cassian Andor, així com a diversos altres rebels. A continuació podeu veure el tràiler.

          

           



Segona la sinopsis de la sèrie, Andor “segueix les aventures del espia rebel Cassian Andor durant els anys formatius de la Rebel·lió i abans dels esdeveniments de Rogue One: A Star Wars Story. Diego Luna tornarà a interpretar el paper de Andor, que va donar origen al film de 2016. El commovedor thriller d’espies explorarà històries plenes d’espionatge i agosarades missions per a restaurar l’esperança en una galàxia en mans d’un Imperi despietat”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada