Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 20 de maig del 2022

'Baymax!'.

Disney+ ha publicat un nou tràiler de Baymax!, així com un primer cartell per al pròxim spin-off de Big Hero 6 de Walt Disney Animation Studios, que es centra en les aventures en solitari del company d’atenció medica preferit de tots. La sèrie està programada per estrenar-se el pròxim 29 de Juny.

“Vaig pensar que seria divertit fer una sèrie de Disney+ amb Baymax interactuant amb gent normal”, va fer broma el creador de la sèrie, Don Hall, en un comunicat. “En cadascun dels nostres sis episodis, Baymax sols vol ajudar a algú, i molts cops no volen que els ajudin. Es proposa solucionar un problema físic que ha identificat i, en el procés, arriba a un lloc més profund i emocional i pot ser quasi transformador en aquest paper”.

          


Baymax, marca la primera sèrie animada de Walt Disney Animation Studios. Comptarà amb les veus de Scott Adsit, Ryan Potter i Maya Rudolf, mentre repeteixen els seus respectius rols de Baymax, Hiro Hamada i la tia Cass del film guanyador del Oscar 2014. Juntament amb ells estan Emily Kuroda, Lilimar, Zeno Robinson i Jaboukie Young-White.

“La nova sèrie d’aventures sobre l’atenció de la salut trona a la fantàstica ciutat de San Fransokyo, on l’afable, inflable i inimitable robot company de la cura de la salut, Baymax, es disposa a fer pel que va ser programat a fer: ajudar als demès”, diu la sinopsis.

El spin-off està creat pel director original Don Hall, amb Dean Wellins (Eps.1, 2 i 6), Lissa Treiman (Ep.3), Dan Abraham (Ep4) i Mark Kennedy (Ep.5) com a directors a partir d’un guió escrit per Cirocco Dunlap.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada