Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dissabte, 21 de maig del 2022

'Love, Victor'.

Hulu ha publicat el tràiler oficial de la tercera temporada del drama romàntic sobre l’adolescència Love, Victor. Els últims 8 episodis estaran disponibles per al servei de streaming de Hulu i Disney+ el pròxim 15 de Juny, just a temps per al mes de l’Orgull d’aquest any.

El tràiler, que podeu veure a continuació, destaca el problema continuo de Victor relacionat amb els seus sentiments contradictoris per Benji i Rahim. També podem veure la nova relació de Félix amb Pilar, així com la seva incomoditat amb Lake. La nova temporada també promet abordar, els problemes que tant de temps fa que tenen Mia i la seva mare.

          

“La tercera temporada troba a Victor en un viatge d’autodescobriment, no sols decidint amb qui vol estar, sinó més amplament, qui vol ser”, diu la sinopsis. “Amb els seus plans posteriors a l’escola secundaria a la vista, Victor i els seus amics s’enfronten a una nova sèrie de problemes que han de resoldre per a prendre les millors decisions per al seu futur”.

Love, Victor està protagonitzada per Michael Cimino, Rachel Hilson, Anthony Turpel, Bebe Wood, Mason Gooding, George Sear, Isabella Ferreira, Mateo Fernandez, James Martinez, Ana Ortiz, Anthony Keyvan i Ava Capri.

Les dues primeres temporades també van incloure cameos de Love, Simon, inclosos Nick Robinson, Keiynan Lonsdale i Josh Duhamel, mentre repetien els seus respectius papers com a Simon, Bram i Jack del film de 2018.

Love, Victor està creada i produïda per els guionistes del film original Isaac Aptaker i Elisabeth Berger, amb 20th Television com a estudi. Els productors executius son Brian Tanen, Jason Ensler, Isaac Klausner, Marty Bowen, Adam Fishbach, Wyck Godfrey, Pouya Shahbazian i Adam Londy.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada