Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 31 de maig del 2022

'Pinocchio'.

Walt Disney Studios finalment ha confirmat la data d’estrena del pròxim film live-action de Pinocchio de Robert Zemeckis, que s’estrenarà en el Disney+ Day a finals d’aquest any. El film compte amb un repartiment d’estrelles encapçalat pel guanyador del Oscar Tom Hanks i és una nova versió del conte infantil clàssic. Actualment està programat per a fer el seu debut el pròxim 08 de Setembre de 2022.

El film estarà protagonitzat per Tom Hanks com a Geppetto, Benjamin Evan Ainsworth com el personatge principal, Joseph Gordon-Levitt com a Grill Jiminy, Cynthia Erivo com la fada blava, Luke Evans com el malvat Cotxer, Keegan-Michael Key com a Honest John i Lorraine Bracco com a Sofia the Seagull, un nou personatge fet sols per aquesta versió live-action.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el primer cartell...

          

          


Dirigeix Robert Zemeckis a partir d’un guió escrit per Simon Farnaby i Chris Weitz, basat en el conte infantil clàssic del autor italià Carlo Collodi. Es centra en el putxinel·li de fusta que somia amb convertir-se en un “nen de veritat”, la relació entre pare i fill, les ramificacions de mentir i crear històries i viure en un món de fantasia.

Estrenada l’any 1940, Pinocchio va ser el segon film animat de la companyia del ratolí, la primera adaptació animada de Disney va ser l’any 1937, Snow White and the Seven Dwarfs (‘Blancaneus i els Set Nans’). Amb Pinocchio va adaptar la història del autor Italià Carlo Collodi (1883), sobre un nino de fusta creat per un ancià anomenat Geppetto, el qual va cobrar vida gràcies a una fada que li diu que es convertirà en un nen si demostra valentia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada