Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 30 de maig del 2022

'Willow'.


S’ha publicat el tràiler oficial de la pròxima sèrie de fantasia de Disney+ Willow, de la mateixa manera que la data d’estrena, que serà el pròxim 30 de Novembre de 2022.

L’avanç es va ensenyar durant l’esdeveniment de Star Wars Celebration de 2022 a Anaheim, California. El breu cop d’ull a la sèrie prepara l’escenari pel que promet ser la continuació de l’aventura del film de 1988, i es centrarà en un grup poc provable d’herois que emprenen una recerca i s’enfronten tan als seus dimonis interns com als enemics de la vida real, mentre intenten salvar el món.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          

          

Escrita per Jonathan Kasdan (Solo: A Star Wars Story) i amb Kasdan i Wendy Mericle (Arrow) de showrunners, la sèrie tindrà lloc anys després dels esdeveniments del film original i presentarà a personatges completament nous en el regne encantat de les reines de les fades i monstres Eborsisk de dos caps, a la vegada que li dona la benvinguda al seu heroi principal, Willow Ufgood, amb Warwick Davis llest per repetir el paper.

Els membres del repartiment també inclou a Erin Kellyman (Solo: A Star Wars Story, Raised by Wolves, Life), Cailee Spaeny (The Craft: Legacy, Bad Times at the El Royale, Devs) i Ellie Bamber (High Resolution, Nocturnal Animals, Les Misérables), Tony Revolori (Saga Spider-Man UCM), Talisa Garcia, Dempsey Bryk, Amar Chadha-Patel.

La sèrie “gira al voltant d’un grup amb la missió de salvar a un príncep segrestat. Els membres de l’equip inclouen a Dove (Bamber), el qual la seva història de fons s’assembla a la de Willow del film. Dove és una minyona de cuina sense pretensions que demostra que ella és la “escollida” quan s’embarca en el viatge. A ella se li uneix Kit (Spaeny), la princesa la qual el seu germà bessó va ser segrestat. Està destinada a ser la líder i, en l’última instància, reina. Kellyman interpreta a Jade, una minyona que és la millor amiga i brúixola moral de Kit. Està camí de convertir-se en la millor guerrera jove del regne. També forma part del grup un tipus que es fa eco del personatge de Val Kilmer en el film. Lladre i mentider, s’uneix a la cerca a canvi de sortir de la presó”.

Kasdan, Mericle, Howard, Kathleen Kennedy de Lucasfilm, Michelle Rejwan i Imagine Television, en són els productors executius, mentre que Roopesh Parekh i Hannah Friedman actuen com a coproductors executius. El guionista original Bob Dolman també en serà el productor consultor de la sèrie.

La sèrie també marcarà la primera incursió de Lucasfilm en la narració d’històries que no són de Star Wars des de 2015, després de l’aventura animada de fantasia que no va tenir èxit de critica ni comercialment Strange Magic, que es basava en una història del seu fundador principal que va trigar més de 15 anys en dur-la a la gran pantalla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada