Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 3 de maig del 2022

'Guardians of the Galaxy Vol.3'.


S’han revelat les primeres fotografies darrera de les càmeres des del set de Guardians of the Galaxy Vol.3 (a través de Just Jared), amb Chris Pratt i Karen Gillan. El film està programat per estrenar-se als cinemes el pròxim 05 de Maig de 2023, després de sis anys des de l’estrena de la segona entrega.

Les fotografies, que podeu veure a continuació, mostren a Peter Quill (Pratt) i Nebula (Gillan) mentre llueixen la indumentària inspirada en els còmics del equip.








Guardians of the Galaxy Vol.3 està un cop més escrit i dirgit per James Gunn. Presenta el retorn de Chris Pratt com a Peter Quill/Star Lord, Zoe Saldaña com a Gamora, Dave Bautista com a Drax, Sean Gunn com a Kraglin, Karen Gillan com a Nebula, Pom Klementieff com a Mantis, Bradley Cooper com a Rocket Racoon i Vin Diesel com a Groot.

A ells se’ls uneixen els nouvinguts al MCU Will Poulter i Chukwudi Iwuji, i es va confirmar que Poulter interpretarà a Adam Warlock. Abans que l’equip torni a la gran pantalla, els podrem veure en l’especial de nadal a Disney+.

L’equip de viatges espacials va ser vist per últim cop a Avengers: Endgame de 2019, on se’ls va unir Thor (Chris Hemsworth) durant els moments finals del film. Degut ha això, les estrelles de Guardians of the Galaxy Chris Pratt, Dave Bautista i Karen Gillan apareixeran a Thor: Love and Thunder, que actualment està programat per estrenar-se el 08 de Juliol de 2022. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada