Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 5 de maig del 2022

'Interceptor'.

S’ha publicat un últim tràiler del pròxim film d’acció de Netflix, Interceptor, protagonitzat per Elsa Pataky, que mostra a Pataky defenent una estació interceptora de míssils remots d’una amenaça.

El film està protagonitzat per Elsa Pataky com la Capitana J.J. Collins, algú que està a càrrec d’una solitària base interceptora de míssils nuclears en mig del Oceà Pacífic i que és atacada per atacs coordinats simultanis. El film s’estrenarà al servei de streaming el pròxim 03 de Juny.

A continuació podeu veure el nou tràiler i un cartell...

          


A més de Pataky, Interceptor està protagonitzat per Luke Bracey, Aaron Glenane, Mayen Mehta, Paul Caesar, Belinda Jombwe i Marcus Johnson. Interceptor és una producció executiva de Chris Hemsworth, qui continua la seva relació amb Netflix després d’haver protagonitzat Extraction el 2020 i la seva pròxima seqüela al 2023, Extraction 2.

“La Capitana J.J. Collins (Pataky), dura i masegada per la realitat, es troba a càrrec d’una solitària base de interceptors de míssils nuclears en mig del Oceà Pacífic després de que l’acomiadessin injustament del treball del seus somnis al Pentàgon”, es pot llegir a la sinopsis del film. “Quan un atac coordinat simultani amenaça la mateixa base, Collins es troba cara a cara amb el carismàtic però corrupte Alexander Kessel (Luke Bracey), un ex oficial d’intel·ligència militar estatunidenca que intenta du a terme un pla impensable. Amb sols uns minuts en el rellotge, Collins ha d’utilitzar els seus anys d’entrenament tàctic i experiència militar per a determinar en qui pot confiar i evitar que Kessel i els seus mercenaris encoberts completen la seva retorçada i terrible missió”. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada