Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 30 de maig del 2022

'National Treasure 3'.


Segons el productor Jerry Bruckheimer , National Treasure 3 podria convertir-se en realitat més aviat que tard.

Bruckheimer va participar recentment en un fil de Reddit Ask Me Anything i se li va preguntar sobre la possibilitat de treballar novament amb l’actor Nicolas Cage. El llegendari productor va revelar que la parella està treballant activament en un guió per a una tercera entrega.

“Absolutament estimo a Nicolas, és un actor brillant i actualment estem treballant en un guió per a National Treasure”, va dir Bruckheimer.

Si Bruckheimer pot realitzar un tercer film, seria un gran ressorgiment per a la franquícia, que també ha rebut llum verda per a una sèrie a Disney+ i que s’està desenvolupant en el mateix univers que els films originals. L’últim film que es va estrenar de la saga d’acció i aventures, National Treasure: Book of Secrets, va ser en el 2007. Va ser un gran èxit, ja que va recaptar uns $459.242.249 en la taquilla mundial, tot i rebre crítiques mixtes.

Si bé Cage semblava poc segur de tronar a protagonitzar grans èxits de taquilla en diverses entrevistes, Cage un cop més va estar al capdamunt del cim de Hollywood, gràcies als seus papers en films com ara Pig i The Unbearable Weight of Massive Talent, recentment estrenat i que li ha valgut grans elogis.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada