Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 30 de maig del 2022

'Indiana Jones 5'.


Durant la Star Wars Celebration de 2022, Harrison Ford va aparèixer a l’escenari i va oferir una actualització  sobre Indiana Jones 5 i es va ensenyar la primera fotografia oficial del pròxim film.

Ford també va revelar que la producció quasi ha acabat i que s’estrenarà als cinemes el 30 de Juny de 2023. “Quasi hem completat el nou film de Indiana Jones”, va declarar l’actor a l’escenari.

A continuació podeu veure’n la primera imatge...

El film es va anunciar originalment el 2016 amb Spielberg i Ford retornant en els seus respectius rols i una data d’estrena original per al 19 de juliol de 2019, però es va endarrerir constantment després de múltiples reescriptures de Jonathan Kasdan, fill del escriptor de Raiders of the Lost Ark, Lawrence Kasdan, després de que l’escriptor original David Koepp sortís del projecte.

Al costat de Ford estan els nouvinguts a la franquícia: Phoebe Waller-Bridge, Mads Mikkelsen, Thomas Kretschmann, Boyd Holbrook, Shaunette Renée Wilson i Antonio Banderas, amb Waller-Bridge suposadament establerta com la protagonista femenina.

El nominat al Oscar James Mangold (Logan) és qui dirigeix aquesta última entrega. També coescriu el guió juntament amb els seus col·laboradors de Ford v Ferrari, Jez i John-Henry Butterworth.

El famós arqueòleg i explorador Indiana Jones es va presentar l’any 1981 amb el film Raiders of the Lost Ark, situant-se en el llistat AFI com un dels millors 100 films Americans de tots els temps, i més tard va emocionar al públic amb Indiana Jones and the Temple of Doom l’any 1984 i el següent film va ser Indiana Jones and the Last Crusade l’any 1989, i l’últim film va arribar l’any 2008 amb Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull. Els quatre films han recaptat un total de $1.988.205.312.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada