Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 18 de maig del 2022

'Untitled Star Wars Series'.


A principis d’aquest any, es va informar que el director de Spider-Man: No Way Home (i dels altres dos films de Spider-Man del UCM), Jon Watts, s’encarregaria de dirigir una sèrie de Star Wars per ara sense títol per a Disney+. Ara, en un article recent de Vanity Fair que destaca la pròxima llista de televisió de Lucasfilm, s’ha revelat els primers detalls oficials de la sèrie secreta de Star Wars de Watts, el que confirma el paper del cineasta de gran èxit com a creador i productor executiu. Aquesta notícia arriba després de quasi un mes de la seva sortida de la direcció del esperat film de Fantastic Four de Marvel Studios.

El mitja revela a més a més, que Watts està desenvolupant una sèrie d’aventures sobre l’adolescència, inspirada en els “films clàssics de Amblin” dels anys 80’s. El projecte sense títol actualment té un títol provisional de Grammar Rodeo, que és una picada d’ullet a un episodi de Els Simpson en el que Bart s’escapa duran una setmana amb un cotxe robat.

Ambientada durant els esdeveniments posteriors a Return of the Jedi, la pròxima sèrie de Disney+ suposadament ha començat a fer avisos de càsting per a quatre nens, d’entre 11 i 12 anys. Al costat de Watts està l’escriptor Chris Ford, qui va treballar anteriorment amb Watts a Spider-Man: Homecoming.

Després del gran èxit als cinemes del tercer film de Spider-Man protagonitzat per tom Holland, Watts es troba actualment en un altre film d’alt perfil en forma de thriller sense títol protagonitzat pels guanyadors d’un Oscar George Clooney i Bard Pitt. També està llest per a produir la sisena entrega de Final Destination per a HBO Max. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada