Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 19 de maig del 2022

'The Umbrella Academy Season 3'.

Arriba el primer tràiler de la tercera temporada de The Umbrella Academy, mostrant una temporada de caos per venir. La sèrie de Netflix s’estrenarà el 22 de Juny.

El nou tràiler comença quasi just on acaba la segona temporada de la sèrie, amb els membres de The Umbrella Academy trobant-se en un univers alternatiu i dintre de The Sparrow Academy. A partir d’aquí, el tràiler resumeix els problemes de la tercera temporada, principalment que una paradoxa temporal està provocant el col·lapse del univers, i depèn del grup salvar el dia un cop més.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler i veure el cartell...

          


“Després de posar fi al dia del judici final de l’any 1963, The Umbrella Academy torna al present, convençuts de que han evitat la apocalipsis inicial i han arreglat aquesta línia temporal deixada de la mà de déu d’una vegada per totes. Però després d’un breu moment de celebració, es donen compte de que les coses no són exactament (bé, en absolut) com les van deixar”, diu la sinopsis. “Entren en l’acadèmia Sparrow. Intel·ligents, elegants i tan càlids com un mar de icebergs, els Sparrows xoquen de seguida amb The Umbrella en un enfrontament violent que resulta ser la més petita de totes les preocupacions. Superant desafiaments, pèrdues i sorpreses pròpies, i bregant amb una entitat destructiva no identificada que està causant estralls en l’univers (quelcom que ells poden haver provocat), ara tot el que necessiten fer és convèncer a la nova i possiblement millor família de “papa” per a que els ajudin a corregir el que la seva arribada va fer malament. Trobaran un camí de retorn a les seves vides abans del apocalipsis? O aquest nou món està apunt de revelar quelcom més que un contratemps en la línia de temps?

The Umbrella Academy’ es basa en els còmics i novel·les gràfiques populars i guardonades de Eisner, creats i escrits per Gerard Way (Mu Chemical Romance), e il·lustrats per Gabriel Bá i publicats per Dark Horse Comics.

La sèrie està protagonitzada de nou per Elliot Page com a Vanya Hargreeves, Tom Hopper com a Luther Hargreeves, David Castañeda com a Diego Hargreeves, Emmy Raver-Lampman com a Allison Hargreeves, Robert Sheehan com a Klaus Hargreeves, Justin H. Min com a Ben Hargreeves i Aidan Gallagher com a Number Five. A més en el repartiment també hi trobarem a Colm Feore com a Reginald Hargreeves, Adam Godley com a Pogo, Ritu Arya com a Lila Pitts, Kate Walsh com La Gerent.

També presenta a l’acadèmia Sparrow, composta per Justin H. Min com un Ben diferent, Justin Cornwell (I Am the Night) com a Marcus, Britne Oldford (Hunters) com a Fei, Jake Epstein (Suits) com a Alphonso, Genesis Rodriguez (Big Hero 6) com a Sloane i Cazzie David com a Jayme, així com un Cub de Psykronium Inductor de Panic existencial anomenat Christopher.

La sèrie està produïda per Universal Cable Productions per a Netflix. Steve Blackman (Fargo, Altered Carbon) tornarà a exercir de productor executiu i showrunner per a la segona temporada, amb els productors executius addicionals Jeff F. King (Hand of God), Bluegrass Television, i Mike Richardson i Keith Goldberg de Dark Horse Entertaiment. Gerard Way i Gabriel Bá en seran els productors co-executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada