Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimecres, 4 de maig del 2022

'Hollywood Stargirl'.

Dinsey+ ha publicat el tràiler oficial de la pròxima seqüela de la seva comèdia dramàtica sobre l’adolescència de 2020 i titulada Hollywood Stargirl, protagonitzat per Grace VanderWaal. El film estarà disponible per al servei de streaming el pròxim 03 de Juny.

El tràiler, que podeu veure a continuació, presenta al personatge principal mentre es trasllada a Califòrnia, on coneix la meravella d’un sol èxit Roxanne Martel, interpretada per Uma Thurman.

Hollywood Stargirl està dirigit per julià Hart a partir d’un guió que ha coescrit amb Jordan Horowitz. Està protagonitzat per Grace VanderWaal, Judy Greer, Elijah Richardson, Tyrel Jackson Williams, Judd Hirsch i Uma Thurman.

          

          


“La seqüela segueix el viatge de Stargirl des de Mica, Arizona, cap a un món més gran de música, somnis i possibilitats”, diu la sinopsis. “Quan contracten a la seva mare Ana com a dissenyadora de vestuari en un film, es traslladen a Los Angeles, on Stargirl ràpidament s’envolta d’una varietat eclèctica de personatges. Incloen als aspirants a cineastes Evan i Terrell; el Sr. Mitchell, un dels veïns de Stargirl; i Roxanne Martel, una música que Stargirl admira i troba en el seu viatge”.

Hollywood Stargirl està produïda per Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman i Jordan Horowitz, amb Kristin Hahn, Nathan Kelly i Jerry Spinelli com a productors executius. A més de protagonitzar, VanderWaal també ha escrit una cançó original per al film titulada “Figure It Out”.

El primer film va ser una història tendre i poc convencional sobre l’adolescència basat en la novel·la per joves adults més venuda del New York Times i aclamada per la crítica sobre un estudiant de secundaria sense pretensions que es sent inexplicablement atret per la nova noia d’esperit lliure, la qual la seva manera de fer poc convencional canvia la forma en que es veuen a si mateixos...i el seu món. El film va estar protagonitzat per la cantautora Grace VanderWaal com a Stargirl Caraway, Graham Verchere (Fargo, The Good Doctor) com a Leo Borlock i el nominat al Emmy Giancarlo Esposito (Breaking Bad, The Mandalorian) com a Archie Brubaker. També va comptar amb Karan Brar (Diari of a Wimpy Kid) com a Kevin, Darby Stanchfield (Scandal) com a Gloria i Maximiliano Hernandez (Scandal) com a Mr. Rabineau.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada