Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 30 de maig del 2022

'Blue Beetle'.

La producció ha començat oficialment per al pròxim film de Warner Bros./DC, Blue Beetle i ara els fans poden veure al personatge amb el seu vestit complet gràcies a unes fotos des del set de rodatge.

Si bé els fans ja tenien una bona idea de què esperar del vestit gràcies al esdeveniment de la DC Fandome de DC a finals del any passat, les noves fotos des del set amb l’actor principal Xolo Maridueña (Cobra Kai) lluint el vestit complet, mostren exactament el que els fans poden esperar quan s’estreni el film l’any que ve.

A continuació podeu veure’n les fotos...



El film estarà dirigit per Angel Manuel Soto (Charm City Kings) a partir d’un guió adaptat per Gareth Dunnet-Alcocer (Miss Bala). Cobra Kai, Xolo Maridueña, protagonitzarà el primer film independent de superherois protagonitzat per llatinoamericans de Warner Bros. Pictures i DC Films, com l’adolescent mexicà-estatunidenc Jaime Reyes.

Al costat de Maridueña estaran Harvey Guillén (What We Do in the Shadows), l’estrella brasilera Bruna Marquezine (Breaking Through) com a Penny i Belissa Escobedo (Sex Appeal, Hocus Pocus 2) com a Milagro Reyes. George Lopez (The Spy Next Door), Adrianna Barraza (Babel), Elpidia Carrillo (Predator) i Damián Alcázar (Narcos) han signat oficialment per a unir-se a Xolo Maridueña en el film d’acció real de superherois. Estan preparats per a interpretar a la família mexicana americana de Jaime Reyes/Blue Beetle (Maridueña), amb López com l’oncle Rudy, Barraza com a Nana, Carillo com a Rocío i Alcázar com a Alberto.

Originalment ambientat com un film original de HBO Max, Blue Beetle ara està programat per a estrenar-se exclusivament als cinemes el 18 d’agost de 2023. Estarà produït per Zev Foreman de Warner Bros. amb John Rickard com a productor.

En els còmics, Jaime Reyes va ser el tercer personatge en prendre el relleu de Blue Beetle seguint a Dan Garret i Ted Kord. Els seus poders provenen d’un escarabat Blue Beetle que és va empeltar en la base de la columna vertebral de Jaime, el que li permet tenir una armadura extraterrestre que pot modificar per a millorar la seva velocitat i força, així com per a crear armes, ales i escuts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada