Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 3 de maig del 2022

'Don't Worry Darling'.

Warner Bros. Pictures ha publicat el tràiler oficial de Don’t Worry Darling, el pròxim film de suspens psicològic de New Line Cinema, que prové de l’actriu i directora Olivia Wilde. El film està previst que faci el seu debut els cinemes el pròxim 23 de Setembre.

El tràiler, que podeu veure a continuació, presenta a Florence Pugh i Harry Styles com una parella feliç en una comunitat aparentment perfecte, creada i pagada per la misteriosa companyia per a la que treballa el personatge de Styles. Quan la curiositat sobre la naturalesa del treball del seu marit la consumeix, Alice (Pugh), lentament arriba a veure les imperfeccions de la comunitat.

          

          

Descrit com un thriller psicològic audaç, retorçat i visualment impactant, Don’t Worry Darling està dirigit per olivia Wilde a partir d’un guió escrit per Katie Silberman, basat en una història d Carey Van Dyke i Shane Van Dyke i Silberman. Està protagonitzat per Florence Pugh (Little Women, Midsomar, Black Widow), Harry Styles (Dunkirk), Gemma Chan (Eternals), Kiki Layne (The Old Guard), Chris Pine (All the Old Knives, WW84) i Wilde.

“En el film, Alice i Jack tenen la sort de viure en la comunitat idealitzada de Victory, la ciutat de l’empresa experimental que alberga als homes que treballen per al projecte d’alt secret de Victory i les seves famílies”, diu la sinopsis. “L’optimisme social de la dècada de 1950 ofert pel seu director executiu, Frank, visionari corporatiu i entrenador de la motivació a parts iguals, ancora tots els aspectes de la vida diària en la utopia del desert molt unida. Mentre els marits passen tots els dies dintre de la seu del projecte Victory, treballant en el “desenvolupament de materials progressius”, les seves esposes, inclosa la elegant parella de Frank, Shelley (Chan), passen el temps gaudint de la bellesa, el luxe i el llibertinatge de la seva comunitat. La vida es perfecte, amb les necessitats de cada resident satisfetes per l’empresa. Tot el que demanen a canvi és discreció i un compromís incondicional amb la causa de Victory.

Però quan comencen a aparèixer esquerdes en la seva idíl·lica vida, exposant espurnejos de quelcom molt més sinistre que aguaita sota l’atractiva façana, Alice no pot evitar preguntar-se que està fent exactament a Victory i per què. Quant està disposada a perdre Alice per exposar el que realment està passant en aquest paradís?

El repartiment addicional inclou a Nick Kroll, Sydney Chandler, Kate Berlant, Asif Ali, Douglas Smith, Timothy Simons i Ari’el Stachel.

Don’t Worry Darling està produït per Wilde, Silberman, Miri Yoon i Roy Lee, amb Richard Brener, Celia Khong, Alex G. Scott, Catherine Hardwicke, Carey Van Dyke i Shane Van Dyke com a productors executius.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada