Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 24 de maig del 2022

'Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One'.

Ja tenim aquí el primer tràiler de Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One i inclou molta acció per al pròxim film de Tom Cruise. Mission: Impossible-Dead Reckoning Part One arribarà als cinemes el pròxim 14 de Juliol de 2023, mentre que Dead Reckoning Part Two s’estrenarà el 28 de Juny de 2024.

A continuació podeu el tràiler...

          

          

A més de Tom Cruise i Hayley Atwell, retornen a la franquícia: Rebecca Ferguson (Doctor Sleep), Simon Pegg (Ready Player One), Ving Rhames (Pulp Fiction), Vanessa Kirby (Hobs & Shaw) i Henry Czerny (Ready or Not), amb els novells Shea Whigham (Joker), Pom Klementieff (Guardians of the Galaxy 2, Avengers: Infinity War) i Esai Morales (La Bamba, Titans).

Seguint el llarg èxit comercial i de critica de les dues últimes entregues, l’escriptor/director McQuarrie va signar un nou acord amb Paramount per tornar a escriure i dirigir les pròximes dues entregues, rebutjant ofertes d’altres estudis per continuar la seva llarga col·laboració amb l’estrella de la franquícia Tom Cruise. Skydance Media, qui va entrar a la franquícia en la seva quarta entrega, Ghost Protocol, tornarà a produir les dues següents entregues.

La franquícia Mission: Impossible abasta gairebé 25 anys i sis films, a partir d’una crítica modesta i una gran taquilla en els seus dos primers films, abans d’abocar al seu protagonista a històries més agressives i explosives, cada nou film obtenia millors crítiques que la seva predecessora, amb la darrera entrega Fallout, va obtenir les crítiques més bones de la franquícia i del gènere d’acció, actualment te una qualificació del 97% a Rotten Tomatoes, i va obtenir els més alts ingressos al final del seu recorregut a les sales de cinema, amb una taquilla de $791,1M.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada