Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 16 de maig del 2022

'Luck'.

Apple Original Films ha publicat el teaser tràiler oficial de Luck el pròxim film animat d’aventures i fantasia de Skydance Animation, amb les veus de Simon Pegg i Eva Noblezada. Estarà disponible per al servei de streaming a nivell mundial el pròxim 05 de Agost, exclusivament a Apple TV+.

El teaser, que podeu veure a continuació, presenta a Bob the Cat mentre ens du a la terra de la sort, el lloc on es creen moments de la sort i dissort dels humans. Tot sembla anar bé fins que una noia humana ensopega per error amb una ubicació oculta.

          

          


El repartiment de veus estel·lar inclou a l’estrella de Broadway Noblezada (Yellow Rose, Miss Saigon) com a Sam Greenfield, Jane Fonda (Grace & Frankie) com la directora executiva Goodluck, the Dragon; la guanyadora del Oscar Whoopi Goldberg com la capitana, Pegg (films Ice Age) com a Bob the Cat, Flula Borg (Trolls World Tour, The Suicide Squad) com a Jeff l’unicorn, Lil Rel Howery (Free Guy) com a Marv, Colin O’Donoghue (Once Upon a Time) com a Gerry, John Ratzenberger (Cheers) com a Rotie i Adelynn Spoon (Watchmen) com a Hazel.

Luck es centra en la noia viva més desafortunada nena, que es topa amb el món mai abans vist de la bona i mala sort i ha d’unir-se a criatures màgiques per a descobrir una força més poderosa que inclús la sort mateixa”, diu la sinopsis.

El film està dirigit per Peggy Holmes a partir d’un guió escrit per Kiel Murray, Jon Aibel i Glenn Berger. El projecte prové de John Lasseter i Holly Edwards. I els productors són John Lasseter, David Ellison, Dana Goldberg i David Eisenmann per a Skydance Animation.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada