Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 17 de maig del 2022

'Elemental'.


Després de l’exitosa estrena de Turning Red, Pixar Animation Studios ha anunciat oficialment el seu pròxim film animat original titulat Elemental, un film de fantasia que gira al voltant a personatges basats en els quatre elements. El estudi també ha revelat el primer art conceptual, que podeu veure a continuació, oferint-nos un primer cop d’ull als personatges principals, Ember i Wade.

El film girarà al voltant dels viatge d’una parella poc provable, “Ember i Wade, en una ciutat on els residents del foc, l’aigua, la terra i l’aire viuen junts”, diu la sinopsis. “La ardent jove i el noi que segueix la corrent estan a punt de descobrir quelcom elemental: quan tenen realment en comú”.

Programat per arribar als cinemes el 16 de Juny de 2023, Elemental estarà dirigit per Peter Sohn (curtmetratge Partly Cloudy), el qual la seva infància a Nova York serveix d’inspiració  per  ala història del film. Estarà produït per Denise Ream (Cars 2), qui va treballar amb Sohn a The Good Dinosaur.

“Els meus pares van migrar de Corea a principis de la dècada de 1970 i van construir una efervescent botiga de queviures en el Bronx”, va dir Sohn en un comunicat. “Vam ser entre moltes famílies que es van aventurar a una nova terra amb esperances i somnis, tots barrejant-nos en un gran bol de cultures, idiomes i preciosos veïnats petits. Això és el que em va du a Elemental. La nostra història es basa en els elements clàssics: foc, aigua, terra i aire. Alguns elements es barregen entre si i altres no. I si aquests elements estiguessin vius?

La seva estrena als cinemes veurà el film número 27 de pixar sense competència directa. Tot i això, s’estrenarà el mateix mes que dos altres films d’alt perfil, inclosa el tant esperat film de Spider-Man: Across the Spider-Verse de Sony i Transformers: Rise of the Beasts de Paramount Pictures.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada