Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

divendres, 20 de maig del 2022

'Ocean's Eleven Prequel'.


Segons The Hollywood Reporter, Warner Bros. s’està preparant per a portar de nou a la gran pantalla la franquícia Ocean’s Eleven un cop més, aquest cop amb Margot Robbie adjunta.

Robbie protagonitzarà i produirà un nou film de Ocean que estarà dirigit per Jay Roach, el mateix director que va treballar amb Robbie en el drama de 2019 Bombshell, que li va valer a Robbie una nominació al Oscar com a Millor Actriu de Repartiment. El film també veurà a Tom Acklery unint-se com a productor, i Roach també en serà productor i productor executiu.

El guió del film estarà escrit per Carrie Solomon i, segons s’informa, serà una preqüela ambientada a Europa en la dècada dels 60’s, tot i que per el moment no han transcendit més detalls. Tot i això, com és el cas amb qualsevol film de Ocean, els fans poden esperar un parell de robatoris, algunes traïcions i molts girs de guió. La informació assenyala que el film està en desenvolupament actiu, però encara no ha rebut llum verda oficialment, però l’objectiu és començar la producció a la primavera de 2023.

Basat en el film Rat Pack de 1960, el primer Ocean’s Eleven va ser un gran èxit quan es va estrenar el 2001 i va ser seguit ràpidament de dues seqüeles, el qual van recaptar un total de $1.124.774.054 a nivell mundial. Més recentment, un film derivat, Ocean’s 8, es va estrenar el 2018 i va comptar amb un repartiment exclusivament femení encapçalat per Sandra Bullock. Aquest film també va ser un èxit en la taquilla, recaptant un total de $297.795.726 i va obtenir principalment critiques positives tan per part dels crítics com del públic.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada