Estrena Destacada

'The Fall Guy'.

'The Fall Guy'.
Estrena 26/04/24

dimecres, 18 de maig del 2022

'The Sandman'.

Netflix ha publicat noves fotos de The Sandman, la tan esperada adaptació en forma de sèrie de la popular sèrie de còmics de DC del mateix nom de Neil Gaiman. Actualment no té data d’estrena, però s’espera que faci el seu debut a finals d’any.

Les fotos, que podeu veure a continuació, ens ofereix una nova mirada a la interpretació de Gwendoline Christine com a Lucifer Morningstar, un personatge interpretat anteriorment per Tom Ellis en la sèrie de comèdia i fantasia de Netflix, Lucifer, que va finalitzar l’any passat en la seva sisena temporada. També continua mostrant els poders de Dream, així com la presentació de Matthew, el corb missatger de Dream en els còmics.



The Sandman està protagonitzada per Tom Sturridge (Sweetbitter) com a Dream, el senyor dels somnis, Gwendoline Christie (Game of Thrones) com a Lucifer, el governant del infern; Vivienne Acheampong (The Witches) com a Lucienne la bibliotecària principal i guardiana de confiança del regne de Dream; Boyd Holbrook (Narcos, Logan) com a The Corinthian, un malson escapat que desitja provar tot el que el món li té reservat; Charles Dance (Game of Thrones) com a Roderick Burgess, un xerraire, xantatgista i mag; Asim Chaudhry (Black Mirror: Bandersnatch) i Sanjeev Bhaskar (Yesterday) Abel i Cain, la primera víctima i el primer depredador, que són residents i súbdits lleials del Regne dels Somnis.

Els membres addicionals del repartiment inclouen a Kirby Howell-Baptiste (Killing Eve, Cruella) com a Death, Joely Richardson (Nip / Tuck) com a Ethel Cripps, David Thewlis (films de Harry Potter) com a John Dee, Stephen Fry (Wilde) com a Gilbert, Patton Oswalt (Ratatouille) interpretant el personatge de Matthew the Raven, i Jenna Coleman (Doctor Who) com a Johanna Constantine. Mason Alexander Park, Donna Preston, Razane Jammal, Niamh Walsh, Kyo Ra i Sandra James Young també han estat escollits per als papers de Desiree, Despair, Lyta Hall, Young Ethel Cripps, Rose Walker y Unity Kincaid, respectivament.

La sèrie està essent escrita per Gaiman (American Gods) i Allan Heinberg (Wonder Woman, Grey’s Anatomy). Heinberg també en serà el showrunner. David S. Goyer (Batman Begins, Foundation) serà el productor executiu del drama de Warner Bros. television. L’any passat, Gaiman també va revelar que ja estan planejant una possible segona temporada.

Sandman, que va llançar la marca Vertigo de DC Comics, va tenir una tirada de 75 números a partir de 1989. Els mons dintre dels mons de Gaiman van teixir una antologia episòdica, centrant-se en els personatges al·legòrics de Dream i els seus germans i germanes, coneguts com Endless (Death, Desire, Despair, Delirium, Destruction and Destiny).

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada