Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

diumenge, 8 de maig del 2022

'Thor: Love and Thunder'.

Empire Magazine ha presentat una nova imatge del molt esperat film Thor: Love and Thunder, que mostra a Chris Hemsworth i Natalie Portman de peu un al costat del altre com a Thor.

La nova foto no revela molt en termes d’argument o que esperar, però els dona als fans el seu primer cop d’ull a ambdós personatges en la mateixa pressa, ambdós vestits com el poderós i poderosa Déu i Deessa del Tró. Mentre que l’armadura de Thor es veu amb els colors or i blau, la de Portman es veu molt més tradicional i més adaptada com hem vist en altres films en els que ha participat Thor, tant els films individuals com en els de grup.

A continuació podeu donar un cop d’ull a la imatge...

Parlant de la nova i poderosa incorporació al film, el director Taika Waititi va dir en una entrevista amb Empire que conèixer a Jane després de tants anys no sols com una humana normal, sinó com algú lo suficient digne com per a empunyar el Mjolnir, no serà quelcom fàcil per a ell. Thro per a entendre.

“Han passat uns vuit anys”, va dir Waititi. “Ella ha tingut una vida completament diferent, i després l’amor de la teva vida torna a escena, i ara està vestit com tu. És una autèntica bogeria per a Thor”.

Thor: Love and Thunder, està dirigida per Waititi (Jojo Rabbit, Thor Ragnarok), amb un guió coescrit entre ell i Jennifer Kaytin Robinson (Someone Great), que serà la continuació de la seva exitosa Thor: Ragnarok del 2017. Natalie Portman tornarà com a Jane Foster i portarà el poderós Mjolnir. Chris Hemsworth i Tessa Thompson tornaran per interpretar a Thor i Valkyrie, respectivament. El guanyador d’un Oscar Christian Bale (The Dark Knight trilogy) serà el malvat del film interpretant a Gorr the God Butcher. La història femenina de Thor, es basa en la versió de Jason Aaron a “The Mighty Thor” en la que Jane Foster, afectada pel càncer, pren el “manto” i els poders de Thor.

A més del retorn de Hemsworth, Natalie Portman i Tessa Thompson, també tenim el retorn de Jamie Alexander com a Sif, Jeff Goldblum com a Grandmaster, Waititi com a Krog i els Guardians of the Galaxy com Peter Quill (Pratt), Nebula (Karen Gillan), Kraglin (Sean Gunn) i Groot (Diesel). Gràcies ha anteriors fotografies també sabem que participen: Matt Damon, Sam Neill i Luke Hemsworth fent un cameo al costat de Melissa McCarthy i Russell Crowe. 

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada