Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 19 de maig del 2022

'Queer as Folk'.

Peacock ha publicat l’avanç oficial de Queer as Folk, la seva pròxima reinvenció de la clàssica sèrie britànica, que comptarà amb Juliette Lewis i Kim Cattrall i debutarà el pròxim 09 de Juny. El tràiler ens brinda un primer cop d’ull al repartiment principal mentre travessen una tragèdia devastadora que els farà més forts o controlarà les seves vides.

A continuació podeu donar un cop d’ull al tràiler...

          


Queer as Folk està protagonitzada per Devin Way (he/him) com a Brodie (he/him), Fin Argus (They/Them) com a Mingus (he/him/they/them), Jesse James Keitel (she/her) com a Ruthie (She/her), CG (They/Them) com a Shar (They/Them), Johnny Sibilly (He/Him) com a Noah (he/him) i Ryan O’Connell (he/him) coma Julian.

“La sèrie és una reinvenció vibrant de la innovadora sèrie britànica creada per Russell T. Davies, que explora un grup divers d’amics a Nova Orleans els quals les seves vides es transformen arrel d’una tragèdia”, diu la sinopsis.

Queer as Folk està escrita, produïda i creda per Stephen Dunn, amb O’Connell i Jaclyn Moore també com a escriptors i productors executius. Compte amb la producció executiva de Brian Dannelly, Lee Eisenberg, Emily Brecht, el creador original de la sèrie britànica Russell T. Davies, Nicola Shindler i Louise Pedersen. La sèrie està produïda per UCP, una divisió de Universal Studio Group.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada