Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 12 de maig del 2022

'Resident Evil Series'.


Netflix ha publicat el primer tràiler de Resident Evil el pròxim drama de terror live-action, que estarà disponible per al servei de streaming el 14 de Juliol. El tràiler ens brinda el primer cop d’ull als personatges principals Billie i Jade Wesker, els quals aparentment són el subjecte dels experiments del seu pare per a la Corporació Umbrella. També ens mostren les línies de temps alternes de la sèrie, ja que ens dona un cop d’ull previ del Londres postapocalíptic.

A continuació pots veure’n el tràiler...

          

“Ambientada en l’any 2036, 14 anys després de que un virus mortal causes un apocalipsis global, Jade Wesker lluita per a sobreviure en un món envaït per criatures dements i infectades assedegades de sang”, diu la sinopsis. “En aquesta carnisseria absoluta, Jade està obsessionada pel seu passat a New Raccoon City, per les esgarrifoses connexions del seu pare amb la Corporació Umbrella, però sobretot pel que va succeir amb la seva germana, Billie”.

Basada en la popular franquícia de Capcom, la sèrie live-action de Resident Evil prové del productor executiu de Supernatural, Andrew Dabb, qui n’és l’escriptor, productor executiu i showrunners. Segons les informacions, , la sèrie s’establirà entre dues línies de temps amb el mateix protagonista. Està protagonitzada per l’estrella de John Wick, Lance Reddick com a Albert Wesker, el malvat Cap d’Umbrella Corporation. El personatge ha estat interpretat prèviament per Jason O’Mara i Shawn Roberts en els films live-action protagonitzats per Milla Jovovich i per Tom Hopper en el recent reboot, Resident Evil: Welcom to Raccoon City.

El primer seguirà a un parell de germanes de catorze anys que s’acaben de mudar a New Raccoon City. Molt aviat, Jade i Billie Wesker descobriran que hi ha quelcom més a la ciutat del que sembla. Inclús el seu pare està amagant alguns secrets obscurs i perillosos. Mentre Tant, la segona línia de temps seguirà a Jade en els seus 30 anys. En un futur en el que el Virus T ha infectat a moltes persones i animals, ella té que fer el que sigui necessari per a sobreviure mentre els fantasmes del passat encara la persegueixen.

El repartiment addicional inclou a Ella Balinska (Charlie’s Angels), Adeline Rudolph (Chilling Adventures of Sabrina), Tamara Smart (A Babysitter’s Guide to Monster Hunting), Siena Agudong (No Good Nick) i Paola Nuñez (Bad Boys for Life), al costat de Ahad Raza Mir, Connor Gossatti i Turlough Convery.

La sèrie de 8 episodis també està escrita i produïda per Mary Leah Sutton, amb Robert Kulzer i Oliver Berben de Constantin Film com a productors executius. Constantin Film, l’estudi darrera de l’exitosa franquícia cinematogràfica, és l’estudi del projecte amb el director executiu Martin Moszkowicz també com a productor.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada