Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 2 de maig del 2022

'The Marvels i Ant-Man and the Wasp: Quantumania'.


Marvel Studios i Disney han canviat el calendari d’estrenes de cara al 2023, per a dos films molt esperats del MCU.

Els films que canvien de data són The Marvels i Ant-Man and the Wasp: Quantumania. El primer que originalment s’estrenava el 17 de Febrer de 2023, ara s’estrenarà el 28 de Juliol de 2023. Mentre que Ant-Man 3 ha passat de la data que tenia al Juliol al 17 de Febrer de 2023.

Ant-Man and the Wasp: Quantumania tornarà a estar dirigida per Peyton Reed amb el guionista de ‘Rick & Morty’, Jeff Loveness escrivint el guió. Tornaran com no dos dels protagonistes principals, Paul Rudd com a Scott Lang/Ant-Man i Evangeline Lilly com a Hope Van Dyne/Wasp. Ambdós personatges van aparèixer a Avengers: Endgame, tot i que Scott Lang va tenir un paper més important. Aquest film va presentar en particular a Emma Fuhrmann com la filla ara adolescent de Scott, Cassie Lang. El film també comptarà amb el retorn de Michael Douglas com a Hank Pym i Michelle Pfeiffer com a Janet Van Dyne.


Pel que fa a The Marvels, veurà el retorn de la guanyadora d’un Oscar Brie Larson mentre reprèn el seu paper de Carol Danvers/Captain Marvel, a qui els fans van veure per últim cop a Avengers: Endgame. La seqüela estarà dirigida per Nia DaCosta (Candyman), a partir d’un guió escrit per Megan McDonnell.

Al costat de Larson en aquesta seqüela tindrem a l’estrella emergent de WandaVision, Teyonah Parris, com a Monica Rambeau i la nouvinguda al MCU, Iman Vellani, com a Kamala Khan/Ms. Marvel, que també tindrà la seva pròpia sèrie a Disney+ i en la que es presentarà al personatge, que actualment es troba en postproducció. L’actriu anglesa Zawe Ashton (Velvet Buzzsaw) també ha estat escollida per al paper d’antagonista del film. També hi ha el rumor de que Jude Law podria reprendre el seu paper de Yon-Rogg. Segons les informacions, el popular actor sudcoreà Park Seo-Joon també ha estat escollit per a interpretar a un personatge no revelat.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada