Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 30 de maig del 2022

'Man vs. Bee'.

Netflix ha publicat el tràiler oficial de la seva nova sèrie de comèdia titulada Man vs. Bee, que presenta a l’estrella de Mr. Bean, Rowan Atkinson, qui interpreta a un home, el qual el seu treball de cuidador de cases surt terriblement malament degut a una abella difícil d’agafar. La sèrie estarà disponible al servei de streaming a partir del 24 de Juny.

Man vs. Bee és una creació del propi Atkinson i Will Davies a partir d’un guió escrit per Davies. Al costat de Atkinson està jing Lusi, Claudie Blakley, Tom Basden, Julian Rhind-Tutt, Greg McHugh i India Fowler.

A continuació podeu veure’n el tràiler i el cartell...

          


“El maldestre pare Trevor, que es troba atrinxerat en una batalla en curs amb una abella mentre es troba en mig d’una casa en una elegant mansió”, es pot llegir en la sinopsis. “Qui guanyarà i quin mal irreparable es farà en el procés?”.

Man vs. Bee és una producció executiva de Davies i Chris Clark, amb David Kerr com a director. La sèrie comptarà amb nou episodis que s’espera que durin entre 10 i 20 minuts.

Atkinson és millor conegut pel seu icònic paper de Mr. Bean, un personatge que va interpretar en la popular comèdia de sitcom britànica del mateix nom, que tan sols va durar 15 episodis. Tot i això, va reviure com una sèrie animada el 2002, on Atkinson va posar-li veu al personatge principal i en va ser productor executiu de la comèdia animada que va durar cinc temporades.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada