Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 9 de maig del 2022

'Kung Fu Panda: The Dragon Knight'.


Netflix ha donat nous detalls sobre el repartiment de Kung Fu Panda: The Dragon Knight. Al costat del retorn de Jack Black com a Po, està Rita Ora en el seu gran debut com a actriu de veu i el veterà de la sèrie James Hong, entre d’altres.

Wandering Blade (Rita Ora) es descriu com “un dur cavaller os anglès que s’uneix a Po en la seva aventura per el món”. Mentre tant, Hong un cop més interpretarà al Sr. Ping: “El pare adoptiu i sobreprotector de Po sempre està ple d’orgull pel seu fill”. El repartiment addicional inclou a Chris Geere com a Klaus Dumont, Della Saba com a Veruca Dumont, Rahnuma Panthaky com a Rukhmini, Ed Weeks com a Colin i Amy Hill com a Pei Pei.

Netflix també ha publicat noves fotos que mostren les noves incorporacions a la franquícia de kung Fu Panda.









Kung Fu Panda: The Dragon Knight compte amb la producció executiva de Peter Hastings, Shaunt Nigoghossian, Chris Amick i Ben Mekler.

“Quan unes misterioses mosteles posen la seva mirada en una col·lecció de quatre poderoses armes, Po ha d’abandonar la seva llar per a embarcar-se en una cerca rodamons de redempció i justícia que acaba associant-se amb un cavaller anglès sensat anomenat Wandering Blade”, diu la sinopsis. “Junts, aquests dos guerrers que no són compatibles s’embarquen en una aventura èpica per a trobar primer les armes màgiques i salvar el món de la destrucció, i inclús poden aprendre un parell de coses l’un del altre en el camí”.

La franquícia Kung Fu Panda va començar al 2008 amb el primer film nominat a un Oscar com el millor film animat. Va comptar amb les veus de Angelina Jolie, Jackie Chan, Lucy Liu, Dustin Hoffman, James Hong i Seth Rogen.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada