Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dijous, 12 de maig del 2022

'Scream 6'.


Després de sobreviure a la cinquena entrega de la sèrie Scream, el repartiment principal de Scream està llest per a tronar a Scream 6, segons les informacions de Variety.

Melissa Barrera, Jasmine Savoy Brown, Mason Gooding i Jenna Ortega estan llestos per a repetir els seus respectius papers per a la sisena entrega de la icònica franquícia dels films slashers. Encara no es sap molt sobre el film, però des de Variety assenyalen que el film es centrarà en els quatre que deixen enrere la ciutat de Woodsboro i intenten començar un nou episodi, tot i que és poc provable que tingui èxit.

Barrera i Ortega van protagonitzar la cinquena entrega de Scream com a Sam i Tara Carpenter, respectivament, germanes que es veuen implicades en l’últim caos de Ghostface després de que Tara és atacada al començament del film. Durant el film, es revela que Sam (Barrera) és en realitat filla biològica de Billy Loomis (Skeet Ulrich), l’assassí original de Ghostface en el primer film de Scream. Gooding i Brown interpreten als germans Chad i Mindy Meeks-Martin, els quals també estan relacionats amb Randy Meeks (Scream), qui va ser interpretat per Jamie Kennedy.

La producció del sisè film està programat per a començar a principis d’aquest estiu, i el film te com a data d’estrena el 31 de Març de 2023. Al costat del repartiment principal també veurà el retorn dels directors de la cinquena entrega, amb Matt Bettinelli-Olpin i Tyler Gillett de Radio Silence, després del èxit de la cinquena entrega.

Scream 5 va estar protagonitzat per els veterans Neve Campbell, Courteney Cox, David Arquette i Marley Shelton. A ells se’ls va unir els nouvinguts a la franquícia Jack Quaid (The Boys), Melissa Barrera (Vida), Jenna Ortega (The Babysitter: Killer Queen), Mason Gooding (Booksmart), Dylan Minnette (13 Reasons Why), Kyle Gallner (Ghosts of War), Jasmin Savoy Brown (The Leftovers) i Mikey Madison (Better Things).

*Actualització

11 anys després de l’estrena als cinemes de Scream 4, la nominada al Globus d’Or Hayden Panettiere tronarà oficialment a l’exitosa franquícia de terror. Des de The Hollywood Reporter ens informen de que Panettiere ha signat per a repetir el seu paper preferit dels fans com a Kirby Reed en la pròxima sisena entrega de Scream de Paramount Pictures.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada