Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dimarts, 17 de maig del 2022

'Spiderhead'.

Netflix finalment ha publicat el tràiler del seu pròxim thriller psicològic titulat Spiderhead, protagonitzat per Chris Hemsworth. El film estarà disponible al servei de streaming el pròxim 17 de Juny.

A continuació podeu veure’n el tràiler...

          

Spiderhead està dirigit per Joseph Kosinski (Top Gun: Maverick) i estarà escrit pels guionistes de Deadpool i Deadpool 2, Rhett Reese i Paul Wernick. El film està protagonitzat a part de Hemsworth (Thor: Love and Thunder), per Miles Teller (The Offer), Jurnee Smollett (Birds of Prey), Tess Haubrich (Alien: Covenant), BeBe Bettencourt (The Dry), entre d’altres.

“En una penitencieria d’última generació dirigida pel brillant visionari Steve Abnesti (Chris Hemsworth), els reclusos utilitzen un dispositiu col·locat quirúrgicament que administra dosis de drogues que alteren la ment a canvi de sentencies commutades. No hi ha reixes, ni cel·les, ni vestits taronges”, diu la sinopsis. “A Spiderhead, els voluntaris empresonats són lliures de ser ells mateixos. Fins que no ho són. A vegades, són una millor versió. Necessites relaxar-te? Hi ha una droga per això. Sense paraules? També hi ha un medicament per això. Però quan dos subjectes, Jeff (Miles Teller) i Lizzy (Jurnee Smollett), formen una connexió, el seu camí cap a la redempció pren un gir més complicat, ja que els experiments de Abnesti comencen a empènyer els límits del lliure albir per complet”.

El film estarà produït per Eric Newman per a Screen Arcade a través del acord de primera mà de Newman amb Netflix, al costat de Hemsworth. Els productors també inclouen a Oren Katzeff i Geneva Wasserman per a The New Yorker Studios al costat de Reese, Wernick, Tommy Harper i Jeremy Steckler.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada