Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 30 de maig del 2022

'Speed Racer Series'.


Una sèrie live-action basada en el manga i la sèrie animada de Speed Racer està en procés a Apple, amb J.J. Abrams s’estableix com a productor executiu.

Segons The Hollywood Reporter, Abrams s’uneix a una sèrie en la que Hiram Martinez (Snowpierce, Get Shorty) coescriu el projecte i en serà showrunner. La informació anomena que es diu que la “presa emocionant” de Martinez va impressionar a persones de Apple, Bad Robot i Warner Bros. Ron Fitzgerald (Westworld) s’uneix com l’altre guionista i productor executiu.

Encara no es sap molt respecta a la pròxima sèrie, però des de The Hollywood Reporter assenyala que “ha estat en procés durant anys” i prové del acord general de Abrams i Bad Robot amb Warner Bros. TV. Després d’aterrar a Apple, la sèrie ha anat avançant lentament a través de la fase de desenvolupament, amb els escriptors i un altre equip incorporat en el que s’ha descrit com un procés “insuportablement lent”.

Speed Racer va ser creat per Tatsuo Yoshida com un manga l’any 1966, i ràpidament va conquerir el món. El manga es va adaptar a una sèrie anime l’any 1967, que va durar 52 episodis abans de que un altre anime, Speed Racer X, s’estrenés dècades més tard l’any 1997. Aquesta sèrie va ser adaptada per al públic estatunidenc per Nickelodeon l’any 2002, però va durar tan sols 13 episodis abans d’obtenir la llicència. Les baralles entre DiC i Speed Racer Enterprises van fer que la sèrie deixes de funcionar.

El 2008, es va estrenar un film live-action basat en la sèrie, amb els Wachowski (saga Matrix) actuant com a directors. El film es va estrenar amb critiques la major part negatives i no va tenir un bon recorregut en la taquilla, però des de llavors ha guanyat un gran nombre de seguidors de culte, i molts invertint les seves preses originals del film i la van qualificar de subestimada a mesura que han passat els anys.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada