Estrena Destacada

'Immaculate'.

'Immaculate'.
Estrena 01/05/24

dilluns, 9 de maig del 2022

'Percy Jackson and the Olympians'.


La pròxima sèrie original de Disney+, Percy Jackson and the Olympians, ha trobat als seus companys herois, ja que Aryan Simhadri (Disney’s Spin) i Leah Sava Jeffries (Empire) han estat escollits per a la sèrie.

Simhadri i Jeffries interpretaran als amics de Percy, Grover i Annabeth, respectivament i protagonitzaran al costat del recentment escollit Walker Scobell, qui interpretarà al personatge principal de Percy Jackson. Amb el grup d’amics complet, s’ha establert una gran part del repartiment principal, el que els dona als fans una bona idea de que esperar abans de que comenci la filmació de la sèrie el pròxim mes.

Grover Underwood (Simhadri) és un sàtir (meitat nen i meitat cabra), que es disfressa de nen de 12 anys. Descrit com un individu molt afectuós, Grover és el millor amic de Percy, a qui sempre està llest per a protegir o lluitar colze a colze. Annabeth Chase (Jeffries) és la filla de Athena i una estratega brillant que ve al món humà per a posar a prova la seva pròpia ment. Després de conèixer a Percy, Annabeth comença a entrenar-lo per a que sobrevisqui als desafiaments del món mitològic, mentre ell l’ajuda a connectar-se amb la seva humanitat.

La sèrie Percy Jackson and the Olympians estarà dirigida per James Bobin a partir d’un guió coescrit per Riordan i Jon Steinberg (The Old Man), basat en la primera entrega de Riordan de la seva exitosa sèrie de llibres Camp Half-Blood Chronicles.

“La sèrie live-action explica la història fantàstica del semideu modern titular de 12 anys, Percy Jackson, que acaba d’acceptar els seus nous poders sobrenaturals quan el déu del cel, Zeus, l’acusa de robar el seu llamp mestre. Ara Percy ha de creuar Amèrica per a trobar-lo i restaurar l’ordre a l’Olimp”, diu la sinopsis.

Els productors executius són Riordan, Bobin, Steinberg, Dan Shotz, Rebecca Riordan, Bert Salke, Monica Owusu-Breen, Jim Rowe i Ellen Goldsmith-Vein, Jeremy Bell i D.J. Goldberg de Gotham Group. 20th Television s’estableix com el estudi.

La franquícia de novel·les de Percy Jackson va començar l’any 2005 amb The Lightning Thief, que va resultar ser un gran èxit i va generar quatre seqüeles, The Sea of Monsters, The Titan’s Curse, The Battle of the Labyrinth i The Last Olympian, amb cinc llibres complementaris i novel·les en versions gràfiques de cada un que es van llençar al cap de poc.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada